Luuk en Tess nieuwe heersers van de Jeugdcarnaval in Beringe

In een drukke Wieksjlaag werd met spanning gewacht op het bekend worden van de nieuwe jeugdheersers van de Beringse Kuus. Om kwart over 8 was het dan zo ver. Luuk van den Goor en Tess Heussen kwam uit het kartonnen schilderij de bühne op springen.Luuk en Tess zijn het 10e jeugdprinsenpaar van de jeugdcarnaval in Beringe dat in samenwerking tussen De Beringse Kuus en JWB wordt georganiseerd. Zij zijn lid van de JWB groep de Flitskids. Samen met hun jeugdraad hebben zij de stemming er flink ingezet. Na het uitkomen van de ‘grote prins’ Roger Ghielen hebben zij het feest tot in de late uurtjes door gezet. Hun spreuk ‘Met de quad en bal zien wae erg snel, mer fieste det kinne wae auch wel’ hebben zij meteen al eer aangedaan. Kijk snel naar de foto’s