JWB Dance Party.

 

Hallo JWB leden,                                       

 

Op zaterdag 6 april a.s. organiseert de JWB een Dance Party in de Wieksjlaag. De avond begint om 18.30 uur en duurt tot 21.00 uur. DJ’s  draaien jullie favoriete dance-muziek en zorgen voor een flitsende lichtshow.

Wil je graag je eigen favoriete muziek horen? Stuur dan je eigen top 5 in naar:
top25@jwb-beringe.nl . Van alle inzendingen stellen we een top25 samen die op deze avond wordt gedraaid. We zijn erg benieuwd welk liedje de nummer 1 van vorig jaar, gaat opvolgen. Onder de inzenders verloten we een leuke prijs. Stuur je top 5 in voor 23 maart a.s.
Wil je een playback-act doen? Ook dat kan op deze avond. Laat maar even weten via top25@jwb-beringe.nl .

Natuurlijk is er ook een leuke prijs voor de beste danser en danseres van de avond

Tot 6 april!

Organisatie Dance Party 2019, Jeugdwerk Beringe