Vervallen Activiteiten

Vervallen activiteiten

De volgende activiteiten kunnen helaas niet door gaan in verband met de Corona-maatregelen: Rollebol Vorig jaar was het te heet waardoor Rollebol niet door kon gaan. En ook dit jaar gaat Rollebol helaas niet door.

-Kamp Beestenboel en Beringse Boeven De organisatie was enthousiast gestart met de voorbereidingen van het kamp voor de Beestenboel en de Beringse Boeven op 5 juli. We bekijken of het kamp in het najaar toch kan doorgaan.

-Seizoensafsluiting Helaas kunnen we dit jaar geen seizoensafsluiting houden. Ook hiervoor kijken we aan het begin van het nieuwe seizoen of we een alternatief kunnen organiseren.

-Hulp gezocht voor onze nieuwe locatie Beringe Buiten De bouw van onze nieuwe accommodatie schiet goed op. Naar verwachting kunnen we in september in het nieuwe gebouw. Maar er is nog veel werk te verzetten binnen en buiten het gebouw. Daarvoor kunnen we alle hulp goed gebruiken. Bijvoorbeeld voor opruimwerkzaamheden, inrichting, aanleggen bestrating en nog veel meer. Er is een app-groep van Beringe Buiten waar regelmatig om hulp wordt gevraagd.

Wij zouden het fijn vinden als leiders en ouders zich hierbij aansluiten. Veel handen maken licht werk! Geef je naam en je 06-nummer door via ons mail-adres: info@jwb-beringe.nl

-In de komende maanden ruimen we ons bestaand JWB plekske op. We proberen op korte termijn een nieuwe eigenaar te vinden voor de units.

Meer samen, samen meer!

Het JWB Bestuur Manuela, Conny, Dorrie, Melanie, Ruud, Ralf, Wouter en Wil.