Jeugdwerk Beringe neemt intrek in accomodatie Beringe Buiten.

 De multifunctionele accommodatie Beringe Buiten mag eindelijk in gebruik genomen worden. Ook JWB (Jeugdwerk Beringe) heeft hier zijn intrek genomen. Op vrijdag 2 oktober mocht de groep genaamd De Beestenboel als eerste JWB-groep hun activiteit in dit nieuwe gebouw organiseren.

De groep die sinds groep 4 basisschool is gestart, bestaat nu nog uit 5 jongens en 6 meiden van inmiddels 14 / 15 jaar oud.
Tijdens een avondje gezellig pizzaretten werd er gebrainstormd over de rest van de te organiseren activiteiten.
Iedere JWB-groep heeft zijn oorsprong van uit de klas van de basisschool. De groepen blijven doorgaans tot en met de derde klas van het voortgezet onderwijs bestaan. Een gezellig maandelijks samenzijn tussen de (oud)klasgenoten.