Nieuwsbericht

Hallo Allemaal.

We geven jullie een update over enkele aandachtspunten. Geen groepsavonden in verband met de nieuwe Coronabeperkingen Helaas zetten de nieuwe Coronaregels voorlopig een streep door de groepsavonden. Het gebouw is na 17 uur gesloten en ook groepsactiviteiten buiten zijn in de avonduren niet mogelijk. Deze regels gelden vooralsnog tot 19 december 2021.

Indien groepen dat wensen is het wel mogelijk om op zaterdag overdag groepsactiviteiten te houden. Mocht je met jouw groep daarvan gebruik willen maken, neem dan contact op met een van de bestuursleden. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Nieuwjaarsactiviteit 7 januari 2022 Op vrijdag 7 januari 2022 organiseren we een nieuwjaarsactiviteit. Uiteraard kan deze alleen doorgaan indien de Corona-regels versoepeld zijn. De activiteit bestaat uit een hapje en drankje met aansluitend een bingo. We wachten de ontwikkelingen in de komende weken af. Indien het door kan gaan volgt een bericht met uitnodiging met meer informatie.

Beschikbaarheid en reserveren JWB ruimte in Beringe Buiten Beringe Buiten werkt met een reserveringssysteem voor de multifunctionele ruimten. Dit kun je bekijken op de website van Beringe Buiten (www.beringebuiten.nl) onder de knop Reserveren. Voor alle geplande groepsavonden zijn de ruimtes (MFR3 en MFR4) gereserveerd. Wil je een ruimte reserveren, veranderen of toevoegen? Stuur dan een mail naar info@jwb-beringe.nl

Koekjesacties 2021 Er is weer massaal mee gedaan aan de Koekjesactie. Daar zijn we heel blij mee. Door jullie hulp zijn er in totaal 825 zakken koekjes verkocht! Door dit mooie resultaat kunnen we weer leuke activiteiten realiseren. Iedereen enorm bedankt voor de inzet, in welke vorm dan ook. De winnaars van de bioscoopbonnen staan op de website.

Sint Maarten We kijken tevreden terug op een geslaagd Sint Maarten feest op 6 november jl. Een gezellige drukte bij de troshoop. De oliebollen, marshmallows en chocomelk hebben goed gesmaakt. Alle vrijwilligers bedankt voor de inzet!

Jumbo-actie Ook de Jumbo actie is afgerond. Een mooi bedrag van € 222,- voor het JWB. Dank voor de steun.

Bestuurswijzigingen We zijn verheugd dat Peter van Heugten het bestuur komt versterken. Daarnaast heeft in het bestuur Wouter Willems het voorzitterschap overgenomen van Wil Schers. Wil blijft dit JWB seizoen nog als bestuurslid actief.

Groeten van het JWB Bestuur Melanie, Manuela, Dorrie, Wouter, Ruud, Ralf, Peter en Wil