JWB-koekjes actie


De JWB vindt het erg belangrijk om leuke activiteiten voor de leden te kunnen blijven organiseren en tegelijkertijd de contributie laag te houden. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig met De JWB-koekjes actie!

Hoe werkt het: Kom op donderdagavond 17 november tussen 19.00 uur en 20.00 uur of vrijdagavond 18 november tussen 19.00 uur en 20.00 uur naar het JWB Plekske bij Beringe Buiten. Hier krijg je van de leiding 5 koekjestassen. In iedere tas zitten 5 pakken met verschillende soorten koekjes. De bedoeling is dat je deze tassen met koekjes gaat verkopen aan familie, buren, bekenden etc. Je mag zelf kiezen wanneer en aan wie je de tassen verkoopt. Je mag ook meer tassen verkopen. Als je dat wil dan krijg je meer tassen mee. Bij grote hoeveelheden a.u.b. van te voren doorgeven. Mocht je tassen tekort komen, dan kan je die halen op de extra afhaalavond van donderdagavond 15 december tussen 19.00 uur en 20.00 uur bij het JWB Plekske.

De drie leden die de meeste tassen hebben verkocht krijgen een bioscoopbon.
Op donderdagavond 22 december eindigt de actie. Je kunt bij het JWB plekske het geld inleveren op woensdagavond 21 december tussen 19.00 uur en 20.00 uur en op donderdagavond 22 december tussen 19.00 uur en 20.00 uur.
Mocht je liever het geld overmaken via de bank, dit kan maar geef het dan even door zodat we weten dat alles uiteindelijk betaald is.

Namens JWB bedankt en veel succes!